Mellandagsrea

Okey, lite bättre än jag trodde måste jag erkänna att utbudet var. Men dock inte mycket... Känns som om många affärer lägger ut "de där plaggen som ingen ville ha". Men jag lyckades (som vanligt) sätta klorna i några fina exemplar.
 


Besviken på Rean

Jag var och tittade en snabbis på rean idag, och jag måste säga att jag över lag är besviken. Är det bara jag som förväntat mig en jätte rea? Eller brukar det vara såhär och jag bara har föreställt mig allt?

Visst finns det saker på rea, men inte är det mycket eller vidare fint... hum.. Jag ska in och ta mig en detaljerad titt i morgon. Hoppas det finns fler kap att göra då!

Idag hittade jag dock några fina saker att ta med mig hem.
Bokstäver, perfekt passade till mitt dressing room.

Armband med skriften Välj kärlek  på ena sidan & Kreativ insikt på andra.

I like it!


M stands for Mother, B stands for Best

Ibland är de lätt att glömma bort att visa hur mycket man älskar och bryr sig om de som står en närmast. Man tar dem för givet. Man kan lätt bli arg på dem. Man tar lätt ut sin ilska och agression på dem. Med anledningen att man vet att de kan ta skiten utan att sedan lämnar en.

Därför uppmanar jag er att åtminstone ta er en "funderare" över vad ni gör för att visa er uppskattning gentemot era närmsta och all den skit som de får stå ut med.
   
Det ska i alla fall jag!

Nu är det jul!

Jag måste lägga upp några bilder lånade från sofia, tagna på julafton under den årliga promenaden (som nu bivit tradition). Detta år överraskade Joakim och Andreas oss genom julfika med tända lyktor, filtar, glögg och pepparkakor.

Jag, innan mina tår frös.

Andreas fyller på glasen.

Godjul!


MY NEW DRESSING ROOM

I'm so happy, I'm so glad!


Äntligen är det (nästintill) färdigt! Rummet målat, designen uttänkt, prylar handlat, hyllor betsade. My dear brother har satt upp allt. Kvar är gardiner, byrå, dekor m.m. Men det huvudsakliga momentet är avklarat. Another job well done! Det kvarstår dock att se om detta verkligen kommer vara lösningen till alla kläder som ligger på golvet... We just have to wait and see.


Lite gammalt, lite nytt


Danefterdanefterdopparedan

Idag kom Motta på besök. Åh, så man saknar vissa människor. Ibland känner man det inte förän man träffar personen på nytt, då det känns i hela kroppen. Känner du aldrig att du rent fysiskt mår bra när du träffat någon du saknat? Det gör jag. Ibland. Precis som idag. För idag, kom Motta på besök.

Sedan finns det ju andra människor som, när man träffar dem, också påverkar fysiken, fast då på ett negativt sätt. Människor man saknar, så det gör ont, som när man träffar skapar mer ont och som slutligen när man lämnar dem nästan förintar stundens välmående för att det bara gör så ONT. Fy. Usch. blä.


TACK Johanna Tudeen

Bloggen har en ny design. ÄNTLIGEN, finally, at last!


Man ska inte bara vara vid liv, man ska leva också.


All cred to Louise


MGP Nordic 2009


Advise to men



forces of nature


To scream at the top of your lungs and still look beautiful


Lilla Melodifestivaeln och MGP Nordic 2009

Den 2:a Oktober var det Lilla Melodifestivalen! En intensiv och otroligt rolig tid! Detta år fick jag medverka i två underbara nummer. Först ut spelar vi i Jonnas låt Boyfriend. 
 

Därefter dansar vi i Georgos och Marcus låt Hej Du.


Den 28:e November var den MGP Nordic. Där fick jag chansen att medverka i öppningsnumret. En riktigt energifylld dans. Koreograf var den oslagbara Therese Carlsson. 
Kika in och läs mer om Therese på 
 http://www.theresecarlsson.se/ och http://www.base23.se/

Hittade tyvärr ingen bättre version på intro dansen.Annars kan ni hitta hela programet här: http://svtplay.se/v/1792541/lilla_melodifestivalen/mgp_nordic_2009

Kram i Julmörkret


En ny start!

Nu börjar jag på nytt, med allt det gamla utbytt.
Det kanske blir en flopp, eller någonting som hamnar i bloggvärldens topp.
Jag förgyller bloggen med dans, och andra tankar värdiga en chans.
Detta ska vara någoning kul, inte ett tvunget tidskrävande strul.
Och slutligen vill önska er alla en god kommande jul!

 


RSS 2.0